Europese Commissie

Buitenlandse organisaties

Cyprus - Frankrijk - Hongarije - Italië - Litouwen - Noorwegen - Oostenrijk - Slowakije - Spanje - Tsjechië - Verenigd Koninkrijk

 

Paphos Technical School
Deze Cypriotische secundaire school voor technisch en beroepsonderwijs zoekt partners voor het opzetten van mobiliteitsprojecten. Het onderwijsaanbod van de school bestaat uit mechanica, bouw, hout, mode ontwerp en kleding, elektriciteit, elektronica, hotel en catering, diensten en kunst.
contact : Mr. Savvides
 
l'agence Europe-Education-Formation France
Onze Franse collega's hebben een databank die het vinden van partners moet vergemakkelijken.
Tempus Public Foundation

Onze Hongaarse collega's hebben een databank die het vinden van partners moet vergemakkelijken.

 
Studio Moretto
Studio Moretto is een vertaalbureau in Brescia dat bereid is stagiairs te ontvangen voor vertaalopdrachten.
contact : Luisa Montini
website : Studio Moretto
Nuova Direzione
Deze associatie in Palermo heeft veel ervaring met mobiliteitsprojecten. Zij bieden zich aan al bemiddelende partner voor een ruime waaier van stagemogelijkheden op Sicilië.
contact : Valentina Tornabene
website : Nuova Direzione
Databank en On-line Registration Form

Het Nationaal Agentschap van Litouwen heeft een databank voor partners ontwikkeld. Hier kan je op zoek gaan naar nieuwe partners in Litouwen. Meer informatie vindt u op de website van het Nationaal Agentschap.

 
Utdanning.net
Op deze website vindt u een overzicht van alle technische scholen, hogescholen en universiteiten in Noorwegen.
 
Camillo Sitte Lehranstalt
Deze school in Wenen is een van de grootste scholen in Oostenrijk op het gebied van bouw, restauratie en renovatie en heeft in Oostenrijk al een "kwaliteit in mobiliteit"-prijs gewonnen. Zij definiëren hun opleidingen als "high-rise-building", "engineering" en "construction management". Zij zijn op zoek naar een gelijkaardige secundaire school om samen een project op te zetten.
contact : Johann Szedonja
website : Camillo Sitte Lehranstalt
Actilingua Academy
Deze opleidingsorganisatie in Wenen biedt zich aan als bemiddelende partner voor toekomstige projecten. Zie bieden taal- en culturele voorbereiding en bemiddeling in het zoeken van accomodatie en stageplaatsen.
contact : Barbara Ernst
website : Actilingua

CATT Innovation Management GmbH
Het CATT in Linz ondersteunt buitenlandse studenten en afgestudeerden om een geschikte stageplaats te vinden. Zij organiseren ook zelf mobiliteitsprojecten in het kader van het Leonardo da Vinci programma. Zij bieden zich aan als partner voor toekomstige projecten.
contact : Alexandra Kautz
website : CATT

 
Stredna priemyselna skola elektrotechnicka
Deze technische staatsschool voor secundair onderwijs uit Kosice heeft al ervaring met Leonardo da Vinci projecten. Zij zijn op zoek naar partners voor het opzetten van mobiliteitsprojecten.
contact : Marek Cigas
website : SPS
 
ESMOVIA
ESMOVIA is een Spaans bedrijf in Valencia dat zijn diensten aanbiedt als bemiddelende organisatie.
contact : Maria Ruiz Gamez
website : ESMOVIA
 
SOS obchodu a sluzeb a SOU
Deze school is gevestigd in Trebic en is op zoek naar partners om mobilitetisprojecten op te zetten. Hun aanbod is gericht op o.a. hotel en toerisme, confectie en haarkapper.
contact : Pavlina Rasetova
website : SOSOS
U&SLUNO a.s.
Dit bedrijf uit Ostrava is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van software. Zij bieden zich aan als stageberijf voor studenten, afgestudeerden en werknemers met een opleiding marketing of software-ontwikkeling.
contact : Martina Krcmarska
website : U&Sluno
UK Vocational Training Links Service

Het Nationaal Agentschap van het Verenigd Koninkrijk heeft voor Leonardo da Vinci een databank voor het zoeken van partners

Martin Mulligan Ltd
Dit bedrijf in St Helens biedt stageplaatsen aan voor studenten in "Supply Chain", "Finance", "IT" , "Sales" en "Human Resources".
contact : Human Resources
website : Martin Mulligan Ltd

European Training Services Ltd
Dit bedrijf in Staffordshire is gespecialiseerd in het organiseren van mobiliteitsprojecten. Zij bieden zich aan als bemiddelende organisatie.
contact : Elaine McKinney
website : European Training Services Ltd

North West Academy of English
Deze internationale school voor taal en cultuur biedt zich aan als partner voor mobiliteitsprojecten. Zij hebben ervaring met Leonardo da Vinci en met het organiseren van studiebezoeken. Zij omschrijven zichzelf als de grootste gastorganisatie voor Noord-Ierland.
contact : Pauline Lavin

Management International
Deze Londense organisatie biedt zich aan als partner voor mobiliteitsprojecten. Ze hebben reeds 8 jaar ervaring met Europese projecten en 18 projecten onder het Leonardo da Vinci programma.
contact : David Arrowsmith
website : Management International

logo LLP logo Vlaanderen